WELKOM IN HET GASTENBOEK VAN MARIO

BESTE VRIENDEN, SCHRIJF HIER EEN GROET IN MIJN GASTENBOEK

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door sokuvo, 19. aug, 2016
Leuke site proficiaat.
Geschreven door MarthaLuster, 28. jul, 2016
Om vonk vaak barsten op de harde slijpsteen.
E-mail:
Geschreven door Myrna, 14. mei, 2016
Om kracht in onze strijd te winnen, moeten we een positief perspectief van de beginselen van het heilsplan hebben. We moeten ons realiseren dat we een persoonlijke Verlosser wie we kunnen vertrouwen en zich tot in onze tijd van nood.
Geschreven door Coert Winkel, 25. okt, 2015
Ik heb van 1979 tot 1984 bij de PTT gewerkt op de inklaring 6e en 7e etage Oosterdokskade. Ik weet dat er in de kelder van het gebouw allemaal oude brievenbussen hingen.
Mijn vader gaf muziekles in de kelder.
Ikzelf was vanaf 1970 tot 1995 solotrompettist van de KAPH.
In 1984 ben ik bij de NS gaan werken. Door mijn binding met de post heb ik de brievenbus op het 1e perron van Amsterdam CS weten te behouden als monument.
Een hele mooie tijd gehad bij de post.
E-mail:
Geschreven door Hans Rombouts, 9. sep, 2015
Leuke collectie. Een feest der herkenning voor een oud PTTer die vanaf Aug. 1970 tot 2011 in dienst is geweest, eerst het staatsbedrijf en veel later Postkantoren BV.
Aangenomen als kantoorambtenaar en (door opheffing) vertrokken als baliemedewerker in Breda. Voor mij heeft het oude staatsbedrijf nog steeds de beste herinnering. Ook als brandweer en persluchtinstructeur bij PTT bezig geweest. Jou site doet mij goed, veel succes met het uirbreiden van je mooie collectie!!
E-mail:
Website:
Geschreven door Irma, 19. jul, 2015
Dag Mario,

Ook ik heb voorheen als postbode bij Ptt Post gewerkt. Door reorganisatie ben ik er toen weggegaan. Maar de interesse voor brievenbussen is altijd gebleven. Vooral jullie verzameling met oude Ptt Post brievenbussen, maar ook brievenbussen van buitenlandse posterijen vind ik erg mooi en blijven altijd mijn aandacht trekken. Ik heb het postgebeuren nooit helemaal achter me kunnen laten. Inmiddels verkoop ik zelf brievenbussen via internet :-)
E-mail:
Geschreven door Peter Veerman, 12. okt, 2014
Beste oud collega's P.T.T. post later Postkantoren b.v. , ik vind het leuk om op deze manier weer iets van me te laten horen, ik heb vanaf 1980 t/m 2002 met heel veel plezier gewerkt op het postkantoor Volendam Europaplein na mijn opleiding te hebben voltooid voor loketambtenaar aan de Oosterdokskade te Amsterdam. Mijn leraar daar heette Jan Rentzenbrink en heb daar vanaf 6 oktober 1980 tot ongeveer juni 1981 cursus gevolgd. Top tijd gehad. Groetjes
E-mail:
Geschreven door Jim, 23. sep, 2013
Mooi gemaakt hoor papa. :)

Nieuwe commentaren

04.12 | 16:20

Beste,

Ik zou graag dit jack overkopen, indien mogelijk.
Hoor graag of het mogelijk is.

Vriendelijke groeten,
Roos

...
04.12 | 16:16

Beste,

Kan ik deze PTT post pet overkopen?
Hebben jullie ook een bijpassende shirt?

Ik hoor het graag, alvast hartelijk dank.

Vriendelijke groeten,
Roos

...
03.12 | 17:20

Ik heb een ongedragen wintercolbert in nieuwstaat. Er mist een van de zes knopen. Nummer 059. Maat 52. Wat is de waarde hiervan? Heeft U er interesse in?

...
30.11 | 11:14

goede morgen,
Beste Mario,

Bedankt voor je snelle reactie, ik heb een andere vraag mag, kan ik wel het wapenschild Loodwezen schild kopen afmetingen 50 x 40 ?

...